Billiga fönster – Bra kvalitet

Ska du installera nya fönster i din fastighet? Vill du samtidigt köpa billiga fönster med riktigt bra kvalitet? Då ska du vända dig till en professionell fönsterleverantör med ett brett utbud av kvalitetsfönster. Det hittar du i Sundsvall, hos oss på Byggiganten. Vi är fönsterleverantören med bred kompetens, som både måttanpassar och monterar fönster av hög kvalitet till ett billigare pris. Vi arbetar direkt mot kunder i Örnsköldsvik, Härnösand, och Sundsvall, men kan tack vare våra många samarbetspartners som finns över hela landet, leverera fönster av hög kvalitet till kunder i hela Sverige för ett billigare pris.

Vi på Byggiganten är den rikstäckande fönsterleverantören som hjälper dig genom hela processen att installera nya fönster. Hos oss kan du enkelt beställa måttanpassade fönster, med glas och egenskaper som baseras på dina krav gällande bland annat värmeisolering och utseende. Vi på Byggiganten säljer nämligen inga färdiga fönster med givna standardmått och standardtillbehör – vi gör skräddarsydda fönster på beställning av dig som kund, där du anger de glas, mått, och tillbehör som du vill att ditt nya fönster ska bestå av. Du får måttanpassade fönster av bra kvalitet till ett bra pris.

Bättre fönster och service till ett billigare pris

Hos oss på Byggiganten får du mer service för mindre pengar, samt bättre kvalitet till ett billigare pris. Vi finns med dig genom hela ditt projekt att installera nya fönster, och hjälper dig med allt från rådgivning till montering av dem. Du som önskar kan även boka in ett hembesök från någon av våra medarbetare. Då får du hjälp med till exempel måttagning, samtidigt som du får tillfälle att ställa frågor och ta del av extra personlig rådgivning.

Vi är det främsta valet för dig som vill köpa nya fönster av bra kvalitet. Vi är även ett av de billigaste alternativen för dig som vill ha måttanpassade fönster och unika tillbehör. Hos oss får du inte bara hjälp med konstruktion och leverans – vi kan även hjälpa dig med att installera dina nya fönster. Tack vare vårt rikstäckande nät av professionella samarbetspartners, kan du hämta ut dina beställda fönster hos en partnerbutik nära dig, fyra till sex veckor efter att du lagt din order.

Därför ska du låta oss på Byggiganten installera nya fönster:

 • Hos oss kan du köpa billiga fönster av hög kvalitet.
 • Du designar dina egna fönster, helt anpassade efter dina mått och önskemål.
 • Vi måttanpassar, konstruerar, levererar, och installerar dina kvalitetsfönster.
 • Du får alltid tillgång till rådgivning genom hela processen, till dess att dina nya fönster sitter på plats.
 • Hos oss kan du välja mellan tre olika typer av fönster.
 • Vi arbetar ständigt med personlig service.
 • Vi tar fullt ansvar för att våra fönster alltid motsvarar vår höga kvalitetsstandard.
 • Hos oss kan du boka in hembesök i början på ditt projekt – vi hjälper dig med måttagning och personlig rådgivning.
 • Hos oss kan du snabbt och enkelt beställa dina nya fönster i vår webbshop.
 • Få hjälp med hur du ska mäta inför beställningen av dina måttanpassade fönster, med vår måttguide som du hittar här på vår webbsida.
 • Hos oss ingår det alltid spaltventil, handtag, och vädringsfunktion, när du beställer öppningsbara fönster.
 • Mot en mindre avgift kan vi leverera dina nya fönster direkt hem till din dörr.
 • Kunder i Örnsköldsvik, Härnösand, och Sundsvall har möjlighet till hembesök från vår verksamhet i Sundsvall.

Skillnaderna mellan dyra och billiga fönster

Många kanske förknippar billiga fönster med sämre kvalitet. Hos oss på Byggiganten får du alltid fönster och tillbehör av högsta kvalitet, oavsett vilken av våra tre prisklasser fönstret tillhör. Hos oss betyder olika pris att du som kund får fönster med olika sorters egenskaper, utan att vi drar ner på kvalitet. Vi säljer fönster med både tvåglas och treglas, med olika förmåga att isolera värme. Du väljer den typ av glas som passar ditt renoverings- eller byggprojekt bäst, och vi levererar alltid nya fönster anpassade efter dina mått och förutsättningar. Hos oss får du även råd gällande vilken lösning som passar när du ska installera nya fönster.

Hos oss kan du köpa fönster av olika prisklasser

Vi kan erbjuda våra kunder tre olika typer av fönster – olika billiga varianter som passar olika sorters ändamål.

Ekonomifönster – en billigare variant, fönster med tvåglas och lägre värmeisoleringsförmåga. De passar till exempel den som vill köpa nya fönster till uterum eller sommarstuga.

Standardfönster – våra Standardfönster är alternativet för dig som vill köpa nya fönster med högre värmeisoleringsförmåga. Med sina treglas är dessa fönster ett billigare och bättre alternativ för dig som vill spara på energi och pengar på uppvärmning av din bostad.

Premiumfönster – med våra Premiumfönster får du nya fönster där klassisk stil möter modern funktion. Dessa är specialutvecklade med treglas för hög värmeisoleringsförmåga, samtidigt som de är visuellt utformade efter klassisk skandinavisk design.

Fördelarna med att köpa nya fönster:

 • Du får chansen att byta ut gamla och dåliga fönster mot täta och moderna kvalitetsfönster.
 • Du sparar in på energiförbrukning med nya fönster av högre kvalitet och bättre värmeisoleringsförmåga.
 • Lägg mindre energi och pengar på uppvärmning av din fastighet.
 • Genom att köpa nya fönster med treglas får du bättre driftsekonomi.
 • Uppgradera din balkong eller uteplats – köp billiga och måttanpassade fönster för en snygg och användbar inglasning.

Hos oss kan du köpa måttanpassade och billiga fönster för inglasningar

Vi kan hjälpa dig med många olika typer av fönsterprojekt, gällande allt från mindre fönsterbyten till mer omfattande inglasningar av till exempel altan eller balkong. Du som funderar på att bygga ett uterum eller någon typ av inglasning, kan enkelt göra detta med hjälp av oss på Byggiganten.

Hos oss kan du utan problem beställa större fönster som är anpassade efter de mått och egenskaper som en inglasning kräver. Genom att boka ett hembesök från någon av våra professionella medarbetare, får du hjälp med vilken typ av fönster som passar just din inglasning bäst, samt vilka mått du ska ange när du vill köpa dina nya fönster av oss. När dina fönster väl levererats kan vi även hjälpa dig att installera dina nya fönster – allt för att du ska få så bra resultat som möjligt.

Beställ enkelt dina kvalitetsfönster online

Visste du att du kan köpa dina nya fönster online? Allt du behöver göra är att lägga en beställning och betalning i vår webbshop, som du hittar här på vår hemsida. När du bestämt vilken typ av våra kvalitetsfönster du vill köpa, kan du enkelt göra en beställning genom att ange vilka mått samt vilka tillbehör du vill köpa till. Du kan själv ta del av all information du behöver gällande måttagning, glastyp, och fönstertillbehör, genom att läsa mer i vår måttguide som du hittar här på vår hemsida, eller genom att boka in ett exklusivt hembesök.

Vi på Byggiganten arbetar endast med specialanpassade och skräddarsydda fönster, för att du ska kunna köpa nya fönster i enlighet med dina exakta behov och förutsättningar. När du gjort klart din beställning på ett fönster gällande både glas och tillbehör, lägger du det i varukorgen. Sedan gör du om samma process för varje fönster du vill köpa. På så sätt kan du köpa alla dina anpassade fönster i en och samma order.

Dina fönster börjar tillverkas direkt efter det att du lagt din beställning och genomfört betalningen för din order. Din order finns sedan att hämta efter fyra till sex veckor. Du som bor i Sundsvall, Örnsköldsvik, eller Härnösand, kan hämta dina nya fönster direkt hos oss, medan du som är bosatt i någon annan del av Sverige hämtar ut din beställning hos en partnerbutik nära dig. Därefter kan vi självklart även hjälpa dig att installera dina nya fönster. Vi på Byggiganten kan garantera att du alltid får fönster med bra kvalitet, anpassade efter ditt projekt, när du köper fönster av oss.

Vill du köpa billiga fönster och bor i Örnsköldvik, Sundsvall eller Härnösand?

Vi på Byggiganten är det främsta alternativet för dig som vill köpa bättre fönster till ett billigare pris. Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa just dig med beställning, leverans, och installation av nya fönster? Kontakta då oss via mejl eller telefon för att få svar på dina frågor. Passa även på att boka in ett hembesök från en av våra professionella medarbetare, för att få hjälp med planering och måttagning inför installationen av dina nya kvalitetsfönster.