Byta fönster – Bostadsrättsförening / Hyresgästförening

Är ni en bostadsrättsförening eller hyresgästförening som funderar på att byta fönster i era fastigheter? Vill ni även göra era fönsterbyten med nya fönster av högsta kvalitet, samtidigt som ni får personlig rådgivning och assistans genom hela processen? Då har ni kommit rätt!

Hos oss på Byggiganten kan ni skräddarsy era beställningar och köpa kvalitetsfönster som är specialanpassade efter just era mått och behov. Vi är det perfekta valet för er som vill få hjälp med att byta allt från små fönstergluggar till mer omfattande inglasningar.

Med oss på Byggiganten får du bättre kvalitet och bättre service, till ett mycket bättre pris. Vi är direkt verksamma i Sundsvall, Härnösand, och Örnsköldsvik, men kan tack vare vårt rikstäckande nät av samarbetspartners, leverera glas och göra fönsterbyten för bostadsrättsföreningar och hyresgästföreningar i hela Sverige. Vi står för allt från montering och leverans till byte av era fönster. Genom att boka ett hembesök av någon av våra professionella medarbetare, får ni även tillgång till personlig rådgivning gällande vilka mått eller vilken värmeisoleringsförmåga som passar era nya fönster bäst.

Hos oss kan ni beställa era nya fönster snabbt och enkelt via vår webbshop. Ni behöver bara ange vilka mått samt om ni önskar någon typ av tillval till ert fönsterbyte i Sundsvall, Härnösand och Örnsköldsvik. Vi kan erbjuda tre olika varianter av fönsterglas med olika egenskaper, men alla är självklart av samma höga kvalitet.

En expert på fönsterbyten i Sundsvall, Härnösand, och Örnsköldsvik

Vår verksamhet ligger i Sundsvall, och vi kan arbeta direkt mot kunder såsom hyresgästföreningar och bostadsrättsföreningar i närområdet, samt mot kunder i Örnsköldsvik och Härnösand. Vi har bred kompetens och erfarenhet gällande allt inom fönsterbyte, och ni kan alltid känna er trygga med att ni får den hjälp ni behöver för att byta fönster med så bra resultat som möjligt.

Vi på Byggiganten finns med er hela vägen – från första kontakt till färdigmonterade fönster. Vare sig ni ska beställa nya fönster med annorlunda mått, eller om det gäller en beställning av nya produkter för inglasning av altan eller balkong, kan er hyres- eller bostadsrättsförening alltid vända er till oss. Hos oss kan ni enkelt beställa specialanpassade fönster, med de mått och egenskaper som passar just ert fönsterprojekt.

Därför ska ni beställa era nya fönster av oss på Byggiganten:

 • Vi arbetar endast med fönster och tillbehör av högsta kvalitet.
 • Hos oss beställer ni endast måttanpassade fönster – vi utformar dem efter era önskemål.
 • Hos oss får ni alltid högre kvalitet till ett lägre pris.
 • Vi är det främsta alternativet för den förening som vill ha experthjälp med allt inom anpassade fönster och fönsterbyte.
 • Vi kan hjälpa er byta fönster och sätta in nya lösningar, gällande allt från dörrar till mer omfattande inglasningar.
 • Vi står för måttanpassning, leverans, och byte.
 • Ni får alltid personlig service – boka ett hembesök för personlig rådgivning gällande just ert fönsterbyte.
 • Beställ enkelt era måttanpassade fönster online.
 • Hos oss kan ni känna er trygga med både leverans och montering av era nya fönster.
 • Vi arbetar direkt i Sundsvall, Härnösand, och Örnsköldsvik, men kan leverera nya fönster och fönsterglas till hyresgästföreningar och bostadsrättsföreningar i hela Sverige.

Måttanpassade fönster av hög kvalitet – vi hjälper er att byta fönster i Sundsvall, Härnösand, och Örnsköldsvik

Vare sig ni ska renovera eller bygga nytt, kan vi på Byggiganten alltid hjälpa er måttanpassa nya fönster, leverera er beställning, och även stå för byte av fönster om så önskas. Vi levererar inte bara fönster anpassade efter era angivna mått – hos oss kan ni också välja mellan olika typer av glas, och bland ett stort urval av tillbehör. Vi har allt ni behöver för att designa era egna fönster, helt enligt era förutsättningar och önskemål.

När ni beställer nya fönster av oss får ni inte bara glas av högsta kvalitet – ni får även hög kvalitet på service. Vi levererar produkterna till en samarbetspartner nära er, där ni kan hämta upp dem inom fyra till sex veckor från det att ni lagt er beställning. Vi kan också ordna med leverans hela vägen fram till er dörr om detta skulle önskas. Vårt motto ”kvalitet, ansvarstagande, och personlig service” innebär att vi tar ansvar för att våra produkter och att vår service alltid håller samma höga kvalitetsstandard.

Så gynnas er bostadsrättsförening eller hyresrättsförening av ett fönsterbyte:

 • Ni får en snyggare och mer eftertraktad fastighet med nya och moderna fönster.
 • Ge era fastigheter en lyxigare känsla genom att glasa in uteplats, balkong eller altan.
 • Minska fastighetens energiförbrukning genom att byta ut gamla fönster till en lösning med högre värmeisoleringsförmåga.
 • Med nya fönster av högre kvalitet lägger ni mindre pengar på uppvärmning av fastigheten.
 • Gör ert fönsterbyte till en möjlighet att installera en snygg och unik inredningsdetalj – beställ fönster med unika tillbehör och design.

Spara på er energiförbrukning med byte av fönster

Den största anledningen till att ni som hyresgästförening eller bostadsrättsförening ska byta fönster, är att det är en smart och framförallt effektiv lösning för att spara på både energiförbrukning och pengar. Detta gäller framförallt äldre fastigheter som då även tenderar att ha äldre fönster. Nya fönster har högre förmåga att isolera värmen i bostaden, vilket innebär att det inte längre behövs lika mycket energi för att hålla den varm.

Detta ska ni tänka på när ni beställer nya fönster

Olika sorters fönster har olika egenskaper, och passar därför mer eller mindre bra för olika sorters användningsområden. Vi på Byggiganten kan erbjuda våra kunder tre olika typer av fönster i tre olika prisklasser, men alltid av samma höga kvalitet.

Våra Ekonomifönster är konstruerade med tvåglas, vilket gör dessa fönster till ett något billigare alternativ. De har en något lägre värmeisoleringsförmåga, vilket gör dessa fönster till ett mer passande alternativ för uterum eller sommarstugor.

Vill er bostadsrättsförening eller hyresgästförening göra fönsterbyten i syfte att minska fastighetens energiförbrukning gällande uppvärmning, är våra Standardfönster alltid ett bra alternativ. Med sina treglas och utmärkta förmåga att isolera värme, är detta vår mest driftekonomiska lösning gällande nya fönster.

Våra Premiumfönster har vi tagit fram speciellt för att möta höga förväntningar gällande både design och värmeisoleringsförmåga. Även dessa fönster är med treglas, men de är även utformade i enlighet med den klassiska skandinaviska stilen gällande fönster. Det är en kombination där modern funktion möter tidlös design.

Byte av fönster – såhär arbetar vi

Här på vår hemsida kan ni snabbt och enkelt beställa produkter för att göra fönsterbyten och uppdatera era fastigheter. Allt ni behöver göra är att ange vilken typ av fönster ni vill ha, vilka mått ni vill beställa dem i, samt vilka potentiella tillbehör ni vill ska tillkomma. Sedan är det upp till oss på Byggiganten att måttanpassa och leverera era fönster – antingen till en av våra samarbetspartners, eller direkt till er fastighet.

Är ni osäkra på hur ni ska mäta för att beställa nya fönster med exakt rätt mått? Då kan ni ta hjälp av vår måttguide, som ni hittar här på vår hemsida, eller så kan ni få personlig service av en utav våra experter på fönsterbyten genom att boka in ett hembesök.

Om ni väljer att köpa era nya fönster online i vår webbshop, anger ni mått, typ och tillbehör, i tre enkla steg. När ni beställer fönster hos oss, ingår det alltid vädringsfunktion, handtag, och spaltventil. När ni är nöjda med angivelserna för fönstret, lägger ni det i varukorgen, och upprepar sedan samma process för varje fönster ni vill beställa för att kunna genomföra era planerade fönsterbyten.

Vill ni ha mer information om fönsterbyten i Sundsvall, Härnösand, och Örnsköldsvik? Kontakta en expert!

Har ni några frågor eller funderingar gällande vårt fönstersortiment, våra samarbetspartners, eller om hur vi kan bistå er hyresrättsförening eller bostadsrättsförening i Sundsvall, Härnösand, eller Örnsköldsvik med fönsterbyte? Tveka då inte att kontakta oss via mejl eller genom att slå en signal på telefon. Ni som är intresserade av att boka in ett hembesök kan enkelt göra detta genom att fylla i det kontaktformulär som ni hittar här på vår hemsida.

Byggiganten Eric Moe

Kontakta Eric idag

Genom att du kryssar i rutan nedan kan du bekräfta att du är en människa och inte en robot som vill skicka ett meddelande till oss.

Hus & Stuga

När du renoverar eller bygger nytt hus eller stuga och behöver nya fönster, dörrar och glas är du välkommen att boka ett hembesök med oss där vi mäter och ser till så att du för bästa möjliga lösning och pris.

BRF

Bostadsrättsförening

När du som bostadsrättsförening ska handla upp fönster, inglasningar, dörrar eller garageportar till er BRF – låt oss berätta hur vi på  kan hjälpa din BRF att hitta rätt lösning för er och sänka era kostnader.

Fastighetsägare

Fastighetsägare

Vi vill att du som fastighetsägare direkt skall se och förstå vinningen i vår kvalitet och priser. Vi hjälper er med att sänka era renoverings eller nyproduktionskostnader.

Byggare

Byggare

Som byggare tjänar du mera pengar på dina byggen när du samarbetar med Byggiganten. Låt oss berätta hur vi kan hjälpa dig som byggare att öka marginalerna på dina projekt.