Fönster och dörrar | Sundsvall – Härnösand – Örnsköldsvik

Ska du beställa nya fönster eller dörrar? Då ska du vända dig till oss på Byggiganten som är professionella återförsäljare av måttanpassade fönster och dörrar av högsta kvalitet. Därför ska du som bor i området kring Härnösand, Örnsköldsvik, och Sundsvall, köpa dina produkter av oss.

Vi på Byggiganten är återförsäljaren, som hjälper dig med allt inom skräddarsydda dörrar och fönster. Vårt företag är verksamt i Sundsvall, men tack vare våra professionella samarbetspartners och leverantörer, kan vi leverera kvalitetsprodukter till kunder i hela Sverige. Vi är det självklara valet av återförsäljare för dig som vill ha specialanpassade produkter av hög kvalitet till ett lågt pris.

Vi levererar endast specialanpassade produkter, baserade på just dina behov som kund. Hos oss får du hjälp med att välja rätt mått och värmeisoleringsförmåga – allt för att du ska få de produkter som passar just dina förutsättningar och önskemål. Hos oss får du alltid personlig service och rådgivning, från första kontakt till färdiginstallerade produkter. Vi kan även bistå den som vill med hembesök och hjälp med monteringen av dina nya kvalitetsprodukter.

Detta gör Byggiganten

Vi på Byggiganten är specialiserade på att skräddarsy och arbeta med tre olika typer av kvalitetsglas; tvåglas, treglas, och våra egna premiumglas – fönsterglas i tre olika prisklasser, av samma höga kvalitet, beroende på vilken typ av värmeisolering och design du vill ha.

Våra tre olika sorters glas fyller olika funktion och passar därför olika bra för typer av lösningar. Detta gäller allt från dörrar och fönster, till inglasning av uterum eller balkong. Vi arbetar alltid efter dina behov och förutsättningar som kund, för att anpassa produkterna efter just ditt projekt.

Att beställa dina fönster eller dörrar från oss innebär även att du alltid får service som är högst personlig. Hos oss kan du boka in ett hembesök från någon av våra professionella medarbetare, för att få hjälp med att fastställa vilka mått som krävs på dina glas, samt vilken typ av produkt som passar dina behov bäst. Vi kan även hjälpa den som önskar med installationen. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med ditt köp – våra medarbetare finns med dig hela vägen, från beställning till montering av dina anpassade glas.

Därför ska du välja oss på Byggiganten:

 • Vi arbetar ständigt efter mottot ”kvalitet, ansvarstagande och personlig service”.
 • Du får högkvalitativa och behovsanpassade fönster och dörrar till ett bättre pris.
 • Hos oss kan du beställa skräddarsydda fönster och dörrar för alla olika typer av användningsområden – vi säljer kvalitetsprodukter för allt från mindre fönster till mer omfattande inglasningar.
 • Vi är ett företag med säte i Sundsvall, som kan leverera produkter till hela landet – hämta dina beställda produkter hos någon av alla våra samarbetspartners.
 • Vi kan arbeta direkt mot kunder i Örnsköldsvik och Härnösand.
 • Alla beställningar sker baserat på just dina förutsättningar, behov, och önskemål, gällande allt från design till mått.
 • Du som vill ha rådgivning eller assistans gällande måttagning, kan enkelt boka ett hembesök från någon av våra medarbetare.
 • Hos oss kan du känna dig trygg – vi är med dig genom hela processen.
 • Beställ enkelt dina produkter online, direkt i vår webbshop.
 • Om det önskas kan vi även leverera din beställning direkt till din dörr.

Din professionella återförsäljare i Sundsvall, Örnsköldsvik och Härnösand

Vi är återförsäljare av fönster, dörrar och inglasningar i Sundsvall som kan leverera produkter av högsta kvalitet för en rad olika användningsområden. Förutom ett bra pris på professionella produkter och service, får du även chansen att beställa produkter enligt dina villkor och behov. Du lägger enkelt en beställning genom att ange vilka mått samt vilken typ av värmeisolering du önskar. Vill du ha personlig hjälp med vilka val som passar dig bäst, kan du alltid boka ett hembesök av oss.

Vi på Byggiganten är en rikstäckande återförsäljare. Trots att vår verksamhet ligger i Sundsvall, kan vi även leverera våra produkter direkt till kunder i Örnsköldsvik och Härnösand. Du som bor i en annan del av Sverige kan enkelt beställa dina måttanpassade fönster, dörrar eller inglasningar på vår hemsida, och få dem levererade till din närmaste återförsäljare.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter likaväl som vår service. Våra professionella medarbetare finns tillgängliga för att svara på dina frågor och guida dig genom processen att beställa och montera. Vi kan även hjälpa den som önskar med montering av den nya lösningen.

Varför du ska vända dig till oss:

 • Genom att beställa dina produkter genom Byggiganten försäkrar du dig om både hög kvalitet och personlig service.
 • Du får skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just ditt projekt, gällande allt från mått och design till dess värmeisoleringsförmåga samt andra egenskaper.
 • Du får tillgång till expertis och professionell hjälp från början till slut – vi hjälper dig med vilken typ av isolering du ska välja, vilka mått de ska, och hur de ska installeras.
 • Du kan känna dig säker med att du får rätt produkter och rätt kompetens för att kunna genomföra ditt projekt så bra som möjligt.

Vi levererar måttanpassade fönster, dörrar och inglasningar i hela Sverige

Vi på Byggiganten har inga standardmått på våra produkter – vi beskär istället glasen helt efter dina önskemål. Samtidigt kan vi garantera att du får glas och service av högsta kvalitet. Vi är det perfekta valet för dig som vill ha en unik design på din inglasning av uteplats eller balkong.

När du ska beställa dina anpassade produkter behöver du bara ange de mått och den typ av isolering som du önskar. Detta kan du antingen göra hos oss i Sundsvall, Örnsköldsvik, eller Härnösand, i butik hos någon av våra samarbetspartners, eller genom att lägga en beställning direkt online. Om du behöver hjälp med att klargöra dina behov gällande värmeisolering eller mått, kan vi även erbjuda hembesök från någon av våra professionella medarbetare.

Vårt sortiment

Vi kan erbjuda dig och ditt projekt tre typer av lösningar i tre olika prisklasser. Alla håller samma höga kvalitet, men skiljer sig åt när det gäller deras olika egenskaper, vilket gör de olika valen av produkter mer eller mindre passande för olika ändamål.

 • Ekonomi – fönster med tvåglas, med något lägre värmeisoleringsförmåga till ett lägre pris. Denna lösning passar bra för sommarstugor, uterum, eller liknande.
 • Standard – ett fönsterglas med treglas och högre förmåga att isolera värme, vilket gör detta till bättre och mer ekonomiskt alternativ när det gäller uppvärmning. Våra standardglas passar i alla lägen.
 • Premium – en lösning med värmeisolerande treglas som vi tagit fram speciellt för att efterlikna skandinavisk design. Ett perfekt alternativ för den som vill ha klassiska fönster med moderna egenskaper.

Din återförsäljare online

Hos oss på Byggiganten kan du enkelt och säkert beställa dina måttanpassade fönster, dörrar eller inglasningar online, direkt i vår webbshop. Allt du behöver göra är att välja vilken typ av glas du föredrar, samt vilka mått du vill ha det i. Här på vår hemsida hittar du även vår måttguide, där du får hjälp med hur du ska mäta för att kunna beställa produkter med perfekta mått. Du kan även få personlig hjälp av våra medarbetare när du bokar in ett hembesök.

När du valt dina produkter och dess mått, kan du även välja mellan en mängd olika tillbehör för att designa din egna lösning. Hos oss hittar du allt från spröjs till persienner.

När du är klar med din beställning lägger du den i varukorgen. Sedan upprepar du processen gällande mått och glasvariant, för varje produkt du vill köpa. Dina beställda produkter levereras sedan till din närmaste samarbetspartner, där du kan hämta din order efter fyra till sex veckor. Du kan även välja direktleverans, där vi levererar dina produkter ända fram till din dörr.

Kontakta oss för rådgivning och hembesök

Om du vill veta mer om vårt sortiment av lösningar och tillbehör, eller om du vill ha rådgivning gällande måttagning och värmeisolering, kan du alltid kontakta oss på Byggiganten via telefon eller mejl. Om du vill ha personlig hjälp av en professionell medarbetare i början av ditt projekt, kan du även boka ett hembesök av oss.