Fönsterbyte BRF

Att byta fönster är en viktig del av underhållet för varje bostadsrättsförening. Börjar din BRF:s fönster bli slitna eller är det dags att byta till moderna, energisnåla fönster? Välkommen att kontakta oss på Byggiganten – experten på fönsterbyte BRF i Sundsvall, Östersund, Gävle, Umeå och Örnsköldsvik.

Kontakta oss på telefon 070-300 20 39 eller epost info@byggiganten.se för offert eller kostnadsfritt besök där vi inspekterar fönster i din BRF. Vi kan hjälpa bostadsrättsinnehavarna till en trivsammare miljö, lägre elkostnader och ett högre värde på bostaden.

Fönsterbyte BRF Sundsvall – vi är ett fullserviceföretag

Vi är ett fullserviceföretag inom bygg och hjälper såväl förvaltningsbolag som BRF:er med totalentreprenader. Fönsterbyte, entrépartier, garageportar, staket – vi hjälper din BRF hela vägen fram mot ökad funktion och trivsel.

Det finns många skäl att välja oss när din BRF är i behov av ett fönsterbyte:

  • Vi erbjuder en tydlig offert i fem steg.
  • Vi tar hand om hela arbetet från planering till besiktning och belastar inte ordinarie personal.
  • Du får regelbundet löpande information och statusuppdateringar från projektet.

Vi arbetar alltid snabbt och effektivt, alla lägenhetsägare i din BRF kommer att få tydlig information och bli minimalt störda av vårt arbete. Vårt mål är att skapa nöjda, glada och återkommande kunder.

Vi byter fönster i Gävle, Östersund och Örnsköldsvik

Som sagt, fönsterbyte är en viktig del av underhåller i en BRF. Det gäller inte minst i Sundsvall, Östersund, Gävle, Umeå, Örnsköldsvik och andra delar av norra Sverige, där det tuffa klimatet utsätter byggnader för svåra påfrestningar.

Detta ställer höga krav på att fönster, fasader och tak måste hållas i gott skick. Därför rekommenderar vi att du anlitar oss för fönsterbyte i din BRF. Med stigande värmekostnader är det dessutom viktigt att se till att fastigheten är så energieffektiv som möjligt. Även detta är särskilt viktigt i Sundsvall, Umeå där kylan ofta når långt under nollstrecket under vinterhalvåret. Här kan ett fönsterbyte hjälpa hela bostadsrättsföreningen att spara pengar samtidigt som lägenheter och gemensamma utrymmen blir trivsammare att leva i året om.

Smidigt fönsterbyte för din BRF i Sundsvall och hela Norrland

När vi utför ett fönsterbyte så kommer allt att flyta på smidigt för er. Vi kommer ut till er bostadsrättsförening, kontrollerar fastigheternas karaktär och skick, tar mått och ser efter om det finns några specifika behov när det handlar om fönster. Därefter lämnar vi en offert med den lösning som vi tror skulle passa er bäst. Alla våra produkter kommer från ledande fönstertillverkare – något som borgar för hög kvalitet och stora möjligheter att variera lösningarna.

När vi har godkänt offerten så börjar arbetet med fönsterbytet. Vi sköter alla kontakter och materialtransporter och våra duktiga fönstermontörer ser till att allt blir korrekt utfört. Enkelt och smidigt!

Fönsterbyte BRF Umeå och hela Norrland – steg för steg

  • Projekt och konsultation på plats.
  • Beställning och extra kontrollmätning.
  • Montering.
  • Slutbesiktning.

Oavsett om din BRF består av gamla flerfamiljshus eller moderna radhus så kan vi montera fönster som passar estetik och behov. Vi vill alltid leverera fönster som passar till fastigheten samtidigt som vi hjälper till att sänka energiåtgången och minska kostnaderna.

Traditionella spröjsade fönster med handtag eller moderna och tåliga PVC-fönster? Vi kan leverera fönster av alla slag – även specialstorlekar och fönster med oregelbundna former.

Att genomföra ett fönsterbyte är självklart en ganska stor investering för en bostadsrättsförening. Men det brukar bara ta några år innan det har lönat sig med ett fönsterbyte. Moderna fönster har bättre U-värden och isolerar bättre vilket leder till sänkta uppvärmningskostnader i hela fastigheten. Ett stort plus inte bara för föreningens kassa utan även för miljön.

Skapa en attraktiv BRF i Gävle

En bostadsrättsförening som har genomfört ett fönsterbyte blir mer attraktiv för lägenhetsspekulanter och ger dessutom ett vackert och vårdat intryck. Nya fönster gör dessutom att fastighetens värde uppskattas högre av banker och andra kreditgivare. Dessutom är det lönsamt ur ett försäkringsperspektiv eftersom moderna fönster är säkrare mot inbrott. Vidare kan lägre bullernivå uppskattas i exempelvis Östersund, Gävle eller någon annan tätort med mycket trafik och mycket folk i omlopp.

Kompetent firma med starka garantier

För att ett fönsterbyte i en BRF ska bli en positiv och lönsam investering är det viktigt att hitta en kompetent och pålitligt leverantör. Vi har mångårig erfarenhet av att byta fönster på både små och stora fastigheter och vet vilka specifika krav som ställs inom bostadsrättsföreningar. Vi vet vilka fönster som fungerar bäst i olika typer av byggnader, vilka fönster som isolerar bäst mot buller respektive och vilka problem man kan stöta på. Allt vi installerar följer svensk branschstandard och våra fönster är i princip underhållsfria. Vi kan dessutom lämna långa garantier på både material och arbete – ni kan känna er trygga om ni anlitar oss för ett fönsterbyte.

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi kan ge din BRF ett lyft med hjälp av ditt fönsterbyte!

Kontakta oss vid frågor

Eric Moe

Säljare

Jörgen Malm

Säljare