Din fönsterleverantör i Sundsvall, Härnösand, och Örnsköldsvik

Letar du efter en fönsterleverantör som kan leverera kvalitetsfönster till ditt bygg- eller renoveringsprojekt? Då har du kommit helt rätt! Vi på Byggiganten är en erfaren leverantör av högkvalitativa fönster, specialanpassade efter varje enskild kunds behov. Vi är verksamma i Sundsvall, och kan arbeta direkt mot kunder i både Härnösand och Örnsköldsvik. Bor du i någon annan del av Sverige? Ingen fara! Tack vare vårt rikstäckande nätverk av samarbetspartners, kan vi leverera måttanpassade fönster till kunder i hela landet.

Hos oss hittar du olika typer av fönster med olika egenskaper, samt en mängd olika fönstertillbehör – allt för att du ska kunna designa ett eget fönster som passar just dina önskemål. Hos oss kan du därför beställa fönster som passar alla typer av projekt, vare sig det gäller byte av små fönster, eller om det rör sig om mer omfattande inglasningar – vi har allt du behöver.

Vi är fönsterleverantören som ständigt arbetar med att förbättra kvaliteten på både produkter och service. Vår service är alltid personlig, och våra medarbetare är med dig genom hela processen. Du kan alltid vända dig till oss för rådgivning eller assistans, från första kontakt till färdigmonterade fönster. Den som önskar kan även boka in ett hembesök. Då får du hjälp med både måttagning och personlig rådgivning gällande vilken typ av fönster som passar just ditt projekt.

Vi levererar fönster av hög kvalitet till ett lägre pris

Genom att välja oss som leverantör av dina fönster, får du alltid fönster av högre kvalitet till ett bättre pris. Vi är det främsta alternativet för dig i Sundsvall, Härnösand, eller Örnsköldsvik, som vill installera kvalitetsfönster anpassade efter just dina mått och förutsättningar. Allt du behöver göra är att ange dina preferenser gällande dina fönster när du lägger din beställning, sedan är det bara att hämta ut dem hos din närmaste av våra samarbetspartners. Den som vill kan även välja att få sina fönster levererade direkt fram till dörren.

Är du inte helt säker på vilka mått eller vilken typ av fönster du ska beställa? Då kan du alltid boka ett hembesök där du får hjälp med alla förberedelser gällande måttagning eller vilken glastyp och värmeisoleringsförmåga som passar just dina behov. Du kan även ta hjälp av vår måttguide, som du hittar här på vår hemsida.

Därför ska du välja Byggiganten som leverantör av dina fönster:

 • Vi är fönsterleverantören med lång erfarenhet och kompetens inom branschen.
 • Vi står för allt från måttanpassning, till leverans och montering av dina nya fönster.
 • Hos oss får du högre kvalitet på både produkt och service, till ett mycket bättre pris.
 • Vi arbetar ständigt med kvalitet, ansvarstagande, och personlig service.
 • Vi levererar fönster i enlighet med just dina önskemål och förutsättningar – du lägger din beställning baserat på dina mått och behov.
 • Hos oss kan du välja mellan olika typer av fönster med olika sorters egenskaper – vi har något för alla projekt.
 • Hos oss kan du designa ditt eget fönster – välj mellan ett brett utbud av fönstertillbehör för att komplettera din beställning.
 • Vi är en fönsterleverantör som arbetar direkt mot kunder i Sundsvall, Härnösand, och Örnsköldsvik.
 • Vi har ett rikstäckande nätverk av samarbetspartners – vi kan leverera fönster i hela Sverige.
 • Beställ enkelt dina måttanpassade fönster online, direkt i vår webbshop.
 • Vi hjälper dig genom hela processen – från första kontakt till färdiginstallerade fönster.
 • Hos oss kan du boka in hembesök för extra personlig rådgivning.

En fönsterleverantör som står för allt från leverans till montering

Vi på Byggiganten är en leverantör som hjälper dig med allt från planering till installation av dina nya fönster. Oavsett omfattningen på ditt projekt, får du alltid personlig assistans från oss och våra professionella medarbetare. Vi har inga färdiga standardmått på våra fönster, utan vi måttanpassar och konstruerar dem på våra kunders beställning. På så sätt kan vi garantera att du alltid får fönster som är anpassade utefter dina preferenser. När du lägger en beställning hos oss får du därför även chansen att skräddarsy dina egna unika fönster.

Med hjälp av vår måttguide och vår webbshop, kan du enkelt beställa dina fönster direkt online. Du anger bara de mått, tillbehör, samt den typ du önskar, för varje enskilt fönster du vill beställa. När du beställer fönster av oss, ingår det alltid spaltventil, handtag, och en smart vädringsfunktion. Det är bara en av många anledningar till varför du ska välja oss som leverantör av dina nya fönster.

Fördelarna med att köpa nya fönster

Fördelarna med att köpa och installera nya fönster är många – framförallt när det gäller uppvärmning, energiförbrukning, och driftsekonomi. Äldre fönster tenderar att ha sämre värmeisoleringsförmåga, vilket innebär att det krävs mer energi för att värma upp bostaden. Vi på Byggiganten hjälper dig att orientera i djungeln av tvåglas och treglas, för att du ska hitta den lösning vars egenskaper passar just dina behov.

Vi är leverantör av tre olika typer fönster som du kan välja mellan, baserat på både värmeisoleringsförmåga och design. Trots variationen gällande fönstrets egenskaper och prisklass, håller de alla samma höga kvalitet.

Våra Ekonomifönster är lite billigare och konstruerade med tvåglas, och är därför alternativet för de installationer som inte kräver lika hög värmeisolering. Denna typ av fönster passar till exempel inglasningar på uteplatser eller till sommarstugan

De fönster som passar de flesta projekt är våra Standardfönster. De består av treglas och isolerar din bostad mot Sveriges kyliga klimat. Därför är det även vårt mest ekonomiska fönster som ger dig bäst driftsekonomi.

Som leverantör är vi mest stolta över våra Premiumfönster, som med sina treglas och skandinaviska utformning ger en perfekt kombination av värmeisolering och klassisk design.

Därför ska du beställa dina fönster hos en professionell fönsterleverantör:

 • Med en professionell och erfaren fönsterleverantör kan du försäkra dig om att du får fönster av hög kvalitet.
 • En leverantör med bred kompetens ger dig mer för pengarna – du får hjälp med allt från rådgivning till installation av dina fönster.
 • Hos en professionell fönsterleverantör kan du skräddarsy och beställa dina nya fönster utefter just dina mått och önskemål.
 • En professionell fönsterleverantör har oftast större utbud gällande både fönster och tillbehör, jämfört med en mindre etablerad leverantör.
 • Hos en professionell leverantör kan du även ta chansen att beställa ett hembesök i början av ditt projekt, för personlig rådgivning gällande dina nya fönster.

Leverantören som arbetar direkt mot kunder i Sundsvall, Härnösand, och Örnsköldsvik

Bor du i Sundsvall, Härnösand, eller i Örnsköldsvik med omnejd, kan vi arbeta direkt mot er som kund. I övriga Sverige arbetar vi genom att samarbeta med professionella partners som fungerar som mellanhand gentemot våra kunder. Vi tillverkar dina fönster på beställning i Sundsvall och levererar dem till en samarbetspartner nära dig, där du kan hämta ut dem efter fyra till sex veckor. Vi på Byggiganten kan även ordna med direktleverans, vilket innebär att den som önskar kan få sina måttbeställda fönster levererade direkt hem till dörren.

Från beställning till leverans – så arbetar vi

Vi på Byggiganten kan erbjuda våra kunder allt inom montering av fönster. Som leverantör står vi inte bara för själva leveransen – vi konstruerar även dina fönster på beställning, och kan även hjälpa dig att montera dem. Tack vare vår webbshop, som du hittar här på vår hemsida, kan du snabbt och enkelt lägga en beställning på dina måttanpassade fönster direkt via din dator.

 • Börja med att välja en typ av fönster, för att sedan ange de mått du vill ha på dina varor.
 • Därefter kan du välja till de eventuella tillbehör som du önskar att beställa tillsammans med ditt fönster, till exempel spröjs eller persienner.
 • Lägg din beställning i varukorgen, och upprepa sedan denna enkla procedur för varje fönster som du vill beställa.
 • Därefter går du till kassan där du väljer betalningsmetod för din order. Du betalar enkelt med faktura eller direkt via Paypal.

Önskas hembesök från en erfaren fönsterleverantör? Kontakta oss!

Vill du ha extra personlig assistans vid initieringen av ditt fönsterprojekt? Då kan du enkelt boka ett hembesök genom att fylla i kontaktformuläret, som du hittar här på vår hemsida. Om du vill veta mer om vårt sortiment, vårt arbetssätt, eller vad vi som fönsterleverantör kan erbjuda just dig, kan du alltid kontakta oss via telefon eller mejl. Vi svarar mer än gärna på frågor gällande allt från beställning till montering av skräddarsydda fönster.