Kontorsinglasning

Kontorsinglasning från Byggiganten

Kontorsinglasning

Vill ni ha en bättre arbetsmiljö på jobbet? På Byggiganten gör vi din inglasning efter dina mått – du väljer själv färg på profiler, och om du vill tonar eller frostar vi glaset efter dina önskemål. Byggigantens kontorsinglasning erbjuder allt ni behöver!

Skicka in dina önskemål här bredvid, skicka gärna med en ritning hur du har tänkt dig din inglasning. Beskriv dina önskemål så noggrant som möjligt så återkommer vi med en offert på din nya kontorsinglasning.

Begär offert på din inglasning idag!

Fyll i den information du har så utförligt som möjligt tillsammans med dina kontaktuppgifter i formuläret till höger. Vi går igenom din förfrågan – har vi några funderingar hör vi av oss annars återkommer vi snarast möjligt med en offert på din nya inglasning.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kontorsinglasning från Byggiganten

Information kontorsinglasning:

  • Måttanpassat
  • 10mm säkerhetsglas
  • Aluminiumprofiler
  • Aluminiumhandtag
  • Nyckellås
  • Offert och pris på förfrågan

Är ni ute efter en bättre arbetsmiljö?

Då har vi lösningen för er. Med vår kontorsinglasning kan ni jobba ostört. Vi har inga standardmått utan tillverkar våra partier efter era önskemål. Välj bland mängder av färger på profilerna, tonat eller frostat glas eller varför inte frosta in företagsloggan på glaset? Hos oss är det bara din fantasi som sätter stopp.

Komplett lösning

Vi erbjuder en komplett lösning för ert kontor. Kombinera vår inglasning med akustiktak och mattor för att få en optimal arbetsmiljö. Vi anpassar våra produkter efter era önskemål.

Kontorsinglasning från Byggiganten
Kontorsinglasning från Byggiganten

Ansvarstagande, kvalité och personlig service

Rätt kontorsinglasning till rätt pris och långsiktiga relationer med våra kunder är vår affärsidé. Alla kunder är välkomna att handla av oss, privatperson som företag. Efter flera års arbete med att hitta rätt produkter som vi kan stå bakom så känner vi att vi nått dit vi vill och känner oss stolta över våra produkter och levererar dem med glädje.

AKUSTIKTAK

Akustiktak

Komplettera med akutsiktak från oss på Byggiganten.
Våra akustiktak begränsar allmänna ljudreflektioner, vare sig det gäller på kontor, restauranger, dagis, klassrum på skolor eller i hemmet.

TEXTILPLATTOR

Textilplattor

Byggigantens textilplattor (eller textilmattor, kärt barn har många namn) kan kombineras i en mängd olika färger. Textilmattorna är enkla att byta ut var för sig vilket gör att om olyckan är framme slipper man byta hela mattan.

FÖNSTER

Fönster

Våra fönster kan du oftast kombinera med våra inglasningar samt våra balkong- och altandörrar. Vi säljer olika typer av fönster och varje variant har speciella egenskaper som gör dem speciellt lämpliga till olika situationer.

Close Cart

Close Cart