Vår Historia

Vår historia

Fönsterbyten i Byggiganten startades 2016 där fokuset låg på villahusägare. Med åren och erfarenheten så har vi utvecklats till att endast fokusera på fönsterentreprenader till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och nyproduktion.

Vi har genom åren lärt oss vikten av lyhördhet och förståelse och vad det innebär att utföra arbete i människors hem. Vi har även samlat på oss ett stort utbud av produkter där vi genom expertis kan erbjuda rätt produkt för rätt huskropp.

Vi har stor erfarenhet gällande större fönsterentreprenader då vi utför dessa årligen med nöjda kunder. Vi följer alltid våra projekt från start till mål med löpande byggmöten, uppdateringar och tydlig kommunikation hela vägen från första möte till godkänd slutbesiktning

Vilka tjänster erbjuder vi?
Vid fönsterbyte är det vanligt förekommande att vissa andra åtgärder krävs och önskas, så som tex fasadbyte, målning etc. Självklart är vi behjälpliga även gällande dessa åtgärder så att ni som kund får en helhet från en och samma entreprenör.

Vår ägare

Jag började jobba på Byggiganten 2016 då jag avslutade min professionella karriär som hockeyspelare. Jag började som anställd och är nu ensam ägare av bolaget.

Det jag har tagit med mig från idrottsvärlden är lagsammanhållning och samarbete som jag tycker är minst lika viktigt inom ett företag som hockeylag för att nå högsta möjliga resultat.

Tävlingsmänniska som jag är så strävar jag alltid efter att utvecklas för att hela tiden göra nästa projekt ännu lite bättre.

Kontakta oss

Kontakta oss