Rådgivning och fönsterbyte med ett företag som tar ansvar för resultatet

Ska ni byta fönster i er fastighet eller bostadsrättsförening? Eller för ert företag? Vi hjälper er på ett smidigt sätt genom hela fönsterbytesprocessen. Vi tar ansvar för hela bytet, en totalentreprenad.
Vi hjälper er med rådgivning och projektering samt gör ett helt färdigt arbete. Allt regleras i ett enda avtal och till ett fast pris.

Eric Moe, säljare

Tel: 070-300 20 39
E-post: eric.moe@byggiganten.se

Processen i fem enkla steg

1

Projektering & konsultation på plats

En första kontakt tas och vi besöker objektet på plats. Vi går igenom utförandet med måttagning och uppräkning samt ger råd och upplysningar. Med denna information som grund tar vi fram en offert på fönsterbytet till ett fast pris. Vi lämnar också information om referensprojekt.

2

Beställning och extra kontrollmätning

Vid beställning så gör vi en extra kontrollmätning samt går igenom alla detaljer på plats. Tid för genomförande och provmontage bestäms.

3

Provmontage och besiktning

Provmontaget utförs enligt fastställd tidsplan och därefter sker en besiktning för att säkerställa att kvalitet och utförande är till belåtenhet. Efter provmontaget tillverkas resterande fönster.

4

Montering

Leverans och montage sker efter överenskommen tidsplan och varje lägenhetsinnehavare aviseras innan fönsterbytet. Vi sköter all kontakt med lägenhetsinnehavarna, allt för att arbetet skall fortlöpa smidigt. Fönsterbytet tar max en dag per lägenhet, inklusive alla kringarbeten.

5

Slutbesiktning

När alla fönsterbytena är utförda så utförs en slutbesiktning tillsammans med beställaren. Detta för att säkerställa att kvalitet och utförande är enligt avtal. Datumet för slutbesiktning innebär också att garantierna gäller. Med detta är totalentreprenaden avslutad.